Vackert leende när du ska tala och övertyga

Ett vitt leende kan bidra till ett gott intryck och att budskapet tas emot på ett lika trevligt sätt. Om du ska tala, engagera människor eller befinner dig i situationer där du ska stödja andra och vill se resultat – är kommunikation och utstrålning en nyckelfaktor. Numera kan vem som helst skaffa sig ett vackert vitt leende – med tandblekning som du kan göra hemma.

Ett vitt leende – skaffa det!

När tandblekning blev vanligare för några år sedan var det nästan bara tandläkarmottagningar som kunde utföra en tandblekning – det tog ett tag innan tandblekning hemma blev populärt. Från början var inte ingredienserna helt perfekta men när EU lagstiftade om mängden blekningsgel och ett oskadligt innehåll som inte var frätande för tandkött och emalj ökade tandblekning i popularitet.

Idag kan vem som helst göra en tandblekning utan risk och se snygg ut.

Hur utför man en tandblekning?

Vad innehåller blekningsmedlet? Det är skonsamt och innehåller olika selekterade ingredienser som verkar gemensamt och bryter ner de missfärgningar man kan ha så att dina tänder får tillbaka sin naturliga vita färg. Det finns också leverantörer som erbjuder UV-lampor. En sådan gör att processen med blekningen går snabbare och effekten blir intensiv när UV-ljus träffar blekningsgelen i behandlingsprocessen.

Vart ska jag vända mig?

Vart ska jag vända mig för att veta mer om tandblekning och vilka produkter jag kan använda? Det finns en utmärkt sida som heter tandblekning.nu där du kan se testade produkter, vilka som var bäst och vad man kom fram till. Sajten är mycket bra på så sätt att man prioriterar hälsa och produkttesterna speglar detta. Inga skadliga ämnen får passera och du kan tryggt hämta informationen och fatta beslut utifrån denna.

På sajten kan du också få mer information om tandblekning och de olika sätt man kan utföra den på. En hemmablekning innebär att du använder ett blekningsmedel, en gel, som du penslar på tänderna eller så läggs det i en bettskena som sedan sätts in i munnen för att fördelas jämnt över samtliga tänder som ska blekas. Blekningsmedlet bryter ner missfärgningarna mycket skonsamt och tar bort fläckar från kaffe, te, snus och liknande.

Trygga produkter på tandblekning.nu

På tandblekning.nu hittar du trygga och säkra produktval som inte innehåller frätande peroxid. Produkterna som finns på sidan innehåller max 0,1 % peroxid enligt EU:s regelverk, eller ingen peroxid alls. Du kan tydligt se vilket innehåll som gäller. Med åren har de flesta leverantörer blivit så skickliga med sina produkter att de till och med kan mäta sig med professionell tandblekning hos tandläkare eller klinik. På kliniken får du dock ett lite snabbare resultat jämfört med upprepning och flera behandlingar hemma. Du kan få upprepa behandlingen 10-14 gånger i hemmiljö men du får vita fina tänder och ett bländande leende när du håller tal eller bara är allmänt glad.