WordPress – det administrativa verktyget

WordPress är ett verktyg som kan hjälpa dig att göra hemsidor, det är ett populärt och modernt publiceringsverktyg som fokuserar på webbstandard, utseende och att upplevas som användar-vänligt. Verktyget fungerar både för dig som privatperson och egen företagare. WordPress är gratis att använda och ett verktyg du helt enkelt inte klarar dig utan om du är intresserad av att bygga hemsidor. Verktyget wordpress kommer med jämna mellanrum med nya uppdateringar, detta för att det alltid ska vara fräscht och lätt för dig som användare.

De flesta tillbehör för WordPress är gratis, dock om du har ett specifikt utseende genomtänkt för din hemsida kan du vara tvungen att betala för att få den så, om du inte är oerhört kunnig om html själv. Dock finns det standard mallar och typsnitt, samt du som är händig kan klippa och klistra och få hemsidan precis som du vill, utan att betala ett öre.

WordPress har även ett forum för alla de som är intresserade av att bygga hemsidor, är det någonting du är osäker på eller undrar över kan du vara säker på att det finns någon som redan har undrat över det, och ställt frågan. I forumet hittar du alla svaren på dina frågor och kan hitta en massa likasinnade människor att byta idéer med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *