Kul att shoppa på semestern

Jag gillar att shoppa hem vanliga grejer när jag är på semester. Jag gillar att köpa fina kryddburkar, saltförpackningar som alltid är snyggare i andra länder än i Sverige, hårvårdsprodukter som inte finns hemma, vin i fina flaskor som man senare kan använda till vattenflaskor, te, godis med mera. Jag tycker att det är så kul med just kryddor och sånt för det är ju sådant som man ser varje dag, så då kan man minnas semestern hela tiden. Det är naturligtvis bara bra om semestern var rolig och bra, annars vill man väl inte minnas den.

Salt
Jag har alltid köpt med mig just salt när jag är på semester. Det brukar vara bland det första jag köper när jag är iväg eftersom det bästa jag vet är att besöka mataffärer på semestern. En gång var jag i Tunisien på solsemester och där fanns jättefina saltförpackningar! Jag köpte med mig en sån hem och fyllde på med salt ända tills den tyvärr gick sönder. På en middag hos några bekanta såg jag exakt samma saltförpackning ett tag efter! De hade liksom jag varit iväg till Tunisien och också blivit kära i just den förpackningen. Det var ju faktiskt lite kul att vi hade med oss exakt samma förpackning hem till Sverige.

Hårvård och hudvård
De flesta länder har vissa märken som finns just bara i det landet. Av dessa är det alltid kul att köpa hem lite olika grejer som gör att badrumshyllan fylls av lite ovanliga produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *