Fruktgrossist i Göteborg

När det kommer till frukt och grönt är det viktigt att varorna är fina och färska. Som restaurangägare duger bara det bästa till ens kunder. Hos fruktgrossist i Göteborg går det utmärkt att beställa ett stort antal och få det levererat till sig. Med ett brett sortiment kan varje företag få det man är ute efter. Det breda sortimentet gör det möjligt att enkelt utforska och prova nya frukter.

Frukt och grönt
Hos grönsakshallen är det viktigt att frukt och grönt levereras i det bästa skicket. Därför hanteras varorna mycket varsamt. Där finns olika kylar så att varje frukt och grönsak får lagras på det mest optimala sättet.

Det är också viktigt att varorna hanteras rätt ända fram till leveransens slut, därför har man utrustat lastbilarna med kyla och värme. Så man kan känna sig trygg med att allt är rätt hanterat från start till mål.

Frukt och grönsakssäsong
Att hålla sig uppdaterad om frukt- och grönt-säsongen har aldrig varit enklare. Som kund får man nöjet att läsa bladet ”koll på säsongen” som skickas ut varje vecka. Där kan man läsa om vad säsongen har att erbjuda för tillfället.

Oavsett om det är restaurang eller storkök kan grönsakshallen erbjuda varor som passar just för ens kök. Med kunden i fokus och varsam hantering kan man tryggt och enkelt göra sin bestälning hos grönsakshallen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *